https://www.warchild.nl/onderwijs/

Help mee en steun War Child

'Onderwijs is het meest krachtige wapen dat je kunt inzetten om de wereld te veranderen'. Beter dan Nelson Mandela kunnen wij het niet verwoorden. Dankzij scholing kunnen kinderen hun eigen toekomst vormgeven. Dat geldt voor iedereen, maar zéker voor kinderen die opgroeien in oorlog.

Het recht op onderwijs is één van de basisrechten van kinderen en is opgenomen in de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens. Toch kunnen wereldwijd miljoenen kinderen niet naar school. Als zij hun huis moeten ontvluchten voor oorlog en geweld, wordt de kans dat zij naar school kunnen vijf keer zo klein.

Actueel:
Na het begin van de oorlog in Oekraïne zijn naar schatting enkele miljoenen families met kinderen op de vlucht voor het oorlogsgeweld.
Voor gevluchte kinderen is snelle psychosociale steun van levensbelang. Daarom is War Child op dit moment ter plaatse in grensgebieden met Oekraïne. Hier hebben wij noodhulpacties op touw gezet om kinderen en hun families op te vangen. Wij trainen lokale maatschappelijke organisaties en vrijwilligers in het bieden van psychologische eerste hulp en in het opzetten van veilige plekken voor kinderen.
Naast onze noodhulpacties in grensgebieden zijn wij druk aan het kijken hoe wij kinderen die in Oekraïne zijn achtergebleven kunnen bereiken.

POkraai%20 be21-4087591

Bedrijfsgegevens:

ABC-Fotoshoots
Amstelfoto 
Kamer van Koophandel nr. 68425872
BTW nummer: NL002078093B97
IBAN NL93 KNAB 0256 0974 37
BIC: KNABNL2

Links:

Fotografie Cursussen:
Studio-010 

Fotografie: 
Top Duiven Fotografie 
Amstelfoto
Amstelmedia 
KDV-Fotoshoots 

Bijen & Natuur:

Soetheem